1987

Ivo & Marina Eyckmans besluiten het bruisende Antwerpse stadsleven en hun pralinewinkel in te ruilen voor het charmante centrum van Mol. Ze openen in de Statiestraat hun warme bakkerij, die staat voor kraakverse producten en authenticiteit.

1995

Bakker Ivo kreeg vanuit Toerisme Mol de vraag om een koekje te ontwerpen waarmee Mol in de kijker kon worden gezet. Hoe kan dat beter dan met een koekje in de vorm van een mol? Onze Molse Mollekes bestaan reeds 25 jaar en ze worden jaar na jaar smakelijker, hartelijker, kortom; lekkerder!

2003

Jaren later is het tijd voor een uitbreiding, en niet zo maar één. Het bakkerskoppel bouwt een nieuwe winkel met daarboven een nog mooiere appartementsblok.

2018

Bakkerij Eyckmans viert haar 30-jarig bestaan! Dit werd gevierd tijdens het weekend van 9 & 10 december met cava en warme hapjes, die uitgedeeld werden aan elke klant.

2019

Samen met de Molse Gidsen werken we een samenwerking uit die resulteert in ‘de Elfjes van Postel’. Heerlijk ambachtelijke speculaaskoekjes die een prachtig verhaal vertellen. Te verkrijgen in onze winkel en de Abdij van Postel.

2020

Zag je onze speciale donuts al? Bakkerszoon Dennis besloot zich te specialiseren in het versieren van donuts en taarten. Na enkele probeersels vlogen de donuts de deur uit en zo werd Dennis Donuts geboren! We zochten naar een aangepast logo en de Instagrampagina @Dennis_donutsss  werd uitgewerkt. U wil bestellen? Dat kan via Instagram, Facebook of onze winkels!

Het is stilaan tijd voor modernisering, want ook bakkerij Eyckmans wil mee zijn met de laatstetrends. We lanceren onze website & webshop, openen een tweede filiaal te Mol Sluis en introduceren ons nieuwste brood, genaamd Sluyskesbrood! Een lekker donker brood met granen van lokale boeren #kooplokaal!